Etstur

Fiyatlar İçin Tarih Belirleyiniz

Villa Eden
Giriş Tarihi
Çıkış Tarihi
2 Kişi, 1 Oda

2

1

Villa Eden

La Guajira, Dibulla

maximum karta özel fırsatları kaçırma

  • Villa Eden — 2
  • Villa Eden — 3
Villa Eden
Villa Eden — 2
Villa Eden — 3
Villa Eden — 4
Villa Eden — 5
Villa Eden — 6
Villa Eden — 7
Villa Eden — 8
Villa Eden — 9
Villa Eden — 10
Villa Eden — 10
Villa Eden
Villa Eden — 2
Villa Eden — 3
Villa Eden — 4
Villa Eden — 5
Villa Eden — 6
Villa Eden — 7
Villa Eden — 8
Villa Eden — 9
Villa Eden — 10
Villa Eden — 10
Villa Eden
Villa Eden — 2
Villa Eden — 3
Villa Eden — 4
Villa Eden — 5
Villa Eden — 6
Villa Eden — 7
Villa Eden — 8
Villa Eden — 9
Villa Eden — 10
Villa Eden — 10

1/10

maximum kart

'a özel fırsatları kaçırma!


Villa Eden

La Guajira, Dibulla

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Jeréz Nehri - 0,3 km / 0,2 mi
Mingueo Kilisesi - 16,6 km / 10,3 mi
Palomino Plajı - 37,1 km / 23,1 mi
Palomino Nehri - 40,2 km / 25 mi

/ Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.
  • Resepsiyon (Belirli Saatlerde)

  • Açık Yüzme Havuzu

  • SPA Merkezi

map-image

Barranquilla (BAQ-Ernesto Cortissoz Uluslararası)

165.6 km

Río Jeréz

0.6 km

Odalar

Giriş Tarihi Girin

Çıkış Tarihi Girin

2 Kişi

|

1 Oda

2 Yetişkin

Çevre ve Konum

Çevre ve Konum

map-image
  • Barranquilla (BAQ-Ernesto Cortissoz Uluslararası) 165.6 km

  • Río Jeréz 0.6 km

Tarihi Yerler

    Çevredekiler

    • Mingueo Kilisesi 11.4 km

    • Los Flamencos Sanctuary 23.8 km

    • Palomino Plajı 27.0 km

    Ulaşım

    • Barranquilla (BAQ-Ernesto Cortissoz Uluslararası) 165.6 km

    • Maracaibo (MAR-La Chinita Uluslararası) 190.7 km

    Tesis Bilgileri

    • Resepsiyon (Belirli Saatlerde)

    • Açık Yüzme Havuzu

    Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

    Jeréz Nehri - 0,3 km / 0,2 mi
    Mingueo Kilisesi - 16,6 km / 10,3 mi
    Palomino Plajı - 37,1 km / 23,1 mi
    Palomino Nehri - 40,2 km / 25 mi

    / Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

    • SPA Merkezi

    Önemli Bilgiler

    Önemli Bilgiler

    Giriş

    Giriş Saati

    Çıkış

    Çıkış Saati
    Profesyonel konaklama yeri sahibi/yöneticisi / Beşik (çocuk yatağı) yok / Tekerlekli/ilave yatak yok / Asansör yok / Evcil hayvanlara izin verilmez /

    Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.

    Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.

    Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
    Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
    Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.

    Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

    Checkin Talimatları
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
    • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
    • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
    • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.

    Özel Durumlar
    Resepsiyon her gün 7 - 11 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Çocuklar da dâhil olmak üzere tüm misafirlerin, giriş sırasında geçerli bir resmi kimlik kartı göstermesi gerekmektedir.
    Zorunlu Ücretler

    Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

    • Depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 100000 COP
    • Konaklama yerinde Kolombiya katma değer vergisi (%19) ödemeniz gerekebilir. Kolombiya'da yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya Kolombiya dışından banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir. Bu muafiyet yalnızca turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) geçerlidir.

    Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


    Opsiyonel Ücretler
    • Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 20000 COP, çocuklar için 20000 COP ücret karşılığında servis edilmektedir
    • Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


    Bilmeniz Gerekenler
    • Çocukla seyahat ediyorsanız, konaklama yeriniz sizden şu belgeleri göstermenizi isteyebilir: 18 yaşından küçük bir çocukla Kolombiya'ya seyahat eden anne ve babaların giriş sırasında çocuğun nüfus cüzdanını ve fotoğraflı kimliğini (Kolombiya vatandaşı olmayan misafirler için pasaportu) göstermesi gerekebilir. Çocuk misafir bir akrabasının veya yasal vasisinin refakatinde Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu akrabanın ve yasal vasinin çocuğun hem annesi hem de babası tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat iznini ve hem annenin hem de babanın kimliklerinin kopyasını göstermesi gerekebilir. Çocuk, anne ve babadan sadece biriyle Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu ebeveynin diğer ebeveyn tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat izni belgesini göstermesi gerekebilir. Kolombiya'ya çocukla seyahat etmeyi planlayan misafirlerin ilave bilgi için seyahat öncesinde Kolombiya konsolosluğu görevlileriyle görüşmesi gerekmektedir.
    • Havuz 9 ve 21 arasında açıktır.
    • Misafirlerin masaj hizmeti için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

    Sıkça Sorulan Sorular

    Villa Eden hangi adreste bulunmaktadır?

    Villa Eden Cr 4 CL4 - 50dpl dw2037 adresinde bulunmaktadır.

    Villa Eden havalimanına ve otogara ne kadar uzaklıktadır?

    Villa Eden, Barranquilla (BAQ-Ernesto Cortissoz Uluslararası) 'na 165.6 km uzaklıktadır.

    Villa Eden oda içerisinde hangi olanakları sunmaktadır?

    Villa Eden, oda içerisinde
    - Balkon
    - Balkon veya Teras
    - Duş
    - Kablosuz İnternet
    - Sigara İçilmez Oda gibi olanaklar sunmaktadır.

    Villa Eden tesisinde havuz var mı?

    Evet, Villa Eden tesisinde olan havuz türleri bunlardır: Açık Yüzme Havuzu.

    Villa Eden otoparka sahip mi?

    Hayır, Villa Eden otoparka sahip değildir.

    Villa Eden evcil hayvan kabul etmekte mi?

    Hayır, Villa Eden evcil hayvan kabul etmemektedir.

    Villa Eden check in ve check out saatleri nedir?

    Villa Eden check in saati 15, Villa Eden check out saati 11.

    Fiyatlar için tarih giriniz.