Etstur Logo

Fiyatlar İçin Tarih Belirleyiniz

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel

Toçigi (idari bölge), Nasushiobara

maximum karta özel fırsatları kaçırma

Otel Resmi
Otel Resmi

Galeri (61)

Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi

1/10

maximum kart

'a özel fırsatları kaçırma!


KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel

Toçigi (idari bölge), Nasushiobara

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Shiobara Onsen Ziyaretçi Merkezi - 0,2 km / 0,1 mi
Kotarogafuchi - 1,1 km / 0,7 mi
Yuppo no Sato - 1,4 km / 0,9 mi
Myounji Tapınağı - 1,6 km / 1 mi
Ohnuma Parkı - 4,9 km / 3 mi
Mikaeri Şelalesi - 5,2 km / 3,2 mi
Nikko Ulusal Parkı - 7,2 km / 4,5 mi
Senbonmatsu Çiftliği - 13,1 km / 8,1 mi
Momijidani Asma Köprüsü - 13,3 km / 8,3 mi
Kamimiyori Su Bitkileri Bahçesi - 13,3 km / 8,3 mi
Nasunogahara Parkı Gözlem Kulesi - 14,8 km / 9,2 mi
Edelweiss Kayak Merkezi - 15,9 km / 9,9 mi
Shiobara Avcı Dağı - 16,5 km / 10,2 mi
Nasunogahara Müzesi - 17,3 km / 10,7 mi
Şifa Müzesi - 17,6 km / 11 mi

En yakın havaalanları:
Fukuşima (FKS) - 81,8 km / 50,8 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 237,2 km / 147,4 mi
Tokyo (HND-Haneda) - 203,8 km / 126,7 mi

/ Misafirler için valiz dolabı, asansör ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Daha Fazla

Resepsiyon (Belirli Saatlerde)

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Asansör

map-image

Utsunomiya (QUT)

50.1 km

Myounji Tapınağı

1.2 km

Odalar

Giriş Tarihi Girin

Çıkış Tarihi Girin

2 Kişi

2 Yetişkin

Bu tesisin rezervasyonları, yetkili satış acentesi olan Etstur tarafından yapılmaktadır.

Fiyat ve İndirimler Hakkında

Çevre ve Konum

Çevre ve Konum

map-image

Utsunomiya (QUT) 50.1 km

Myounji Tapınağı 1.2 km

Kotarogafuchi 0.7 km

Tarihi Yerler

  • Myounji Tapınağı 1.2 km

  • Sumitomo Müzesi 10.0 km

  • Healing Museum 11.9 km

Çevredekiler

  • Nasu Safari Parkı 18.4 km

  • Mikaeri Şelalesi 4.1 km

  • Kawaji Onsen 17.4 km

Ulaşım

  • Utsunomiya (QUT) 50.1 km

  • Niigata (KIJ) 126.7 km

  • Maebashi (QEB) 93.7 km

Belirtilen uzaklıklar kuş uçuşu olarak hesaplanmakta olup, gerçek mesafeler değişkenlik gösterebilir.

Tesis Bilgileri

Resepsiyon (Belirli Saatlerde)

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Asansör

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Shiobara Onsen Ziyaretçi Merkezi - 0,2 km / 0,1 mi
Kotarogafuchi - 1,1 km / 0,7 mi
Yuppo no Sato - 1,4 km / 0,9 mi
Myounji Tapınağı - 1,6 km / 1 mi
Ohnuma Parkı - 4,9 km / 3 mi
Mikaeri Şelalesi - 5,2 km / 3,2 mi
Nikko Ulusal Parkı - 7,2 km / 4,5 mi
Senbonmatsu Çiftliği - 13,1 km / 8,1 mi
Momijidani Asma Köprüsü - 13,3 km / 8,3 mi
Kamimiyori Su Bitkileri Bahçesi - 13,3 km / 8,3 mi
Nasunogahara Parkı Gözlem Kulesi - 14,8 km / 9,2 mi
Edelweiss Kayak Merkezi - 15,9 km / 9,9 mi
Shiobara Avcı Dağı - 16,5 km / 10,2 mi
Nasunogahara Müzesi - 17,3 km / 10,7 mi
Şifa Müzesi - 17,6 km / 11 mi

En yakın havaalanları:
Fukuşima (FKS) - 81,8 km / 50,8 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 237,2 km / 147,4 mi
Tokyo (HND-Haneda) - 203,8 km / 126,7 mi

/ Misafirler için valiz dolabı, asansör ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca, ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.

Önemli Bilgiler

Önemli Bilgiler

Giriş Saati

15

Çıkış Saati

10

Profesyonel konaklama yeri sahibi/yöneticisi / Beşik (çocuk yatağı) yok / Unicode Desteği true / Tekerlekli/ilave yatak yok / Yalnızca Zorunluluğu Bulunan Çalışanlar - HAYIR / Rehber hayvanlara izin verilir / Rehber hayvanlar ücretten/kısıtlamalardan muaftır / Sadece köpeklere izin verilir / Evcil hayvanlara izin verilir /

Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.

Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.

Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Checkin Talimatları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin hamam kullanımı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.

Özel Durumlar
Resepsiyon her gün 7 - 22 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Bu konaklama yerindeki hamam her gün 05.00-09.00 ve 10.30-00.00 saatleri arasında açıktır. Yarım Pansiyon fiyat planlarıyla rezervasyon yapan misafirler için, 7-12 yaş arası çocuklara yetişkinlerle aynı akşam yemeği menüsü sunulacaktır. Misafirlerin çocuk menüsüne geçiş yapmak için bu konaklama yeriyle iletişime geçmesi gerekmektedir.
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 150.00 JPY. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 3300 JPY.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


Bilmeniz Gerekenler
  • Kaplıcalara giriş saatleri 10.30 ve gece yarısı arasındadır.
  • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
  • Lütfen dikkat: Bazı konaklama yerlerinde, vücudunda dövme bulunan misafirlerin tesis bünyesindeki herkese açık hamamları kullanmalarına izin verilmemektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel 1256 Shiobara adresinde bulunmaktadır.

Önümüzdeki yaz döneminde (Haziran - Eylül) KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel fiyatları gecelik en ucuz 10.810,25 TL’dir

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel, Utsunomiya (QUT) 'na 50.1 km uzaklıktadır.

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel,
- Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
- Elektrikli Araç Şarj İstasyonu
- Asansör gibi ücretsiz olanaklar sunmaktadır.

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel, oda içerisinde
- Kasa
- Terlik
- Sigara İçilmez Oda gibi olanaklar sunmaktadır.

Hayır, KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel otoparka sahip değildir.

Hayır, KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel evcil hayvan kabul etmemektedir.

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel check in saati 15, KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel check out saati 10.

KAMENOI HOTEL SHIOBARA Dog Friendly Hotel yakınındaki bulunan tarihi mekanlar aşağıdaki gibidir:

- Myounji Tapınağı
- Sumitomo Müzesi
- Healing Museum
- Nasunogahara Müzesi
- Taima Müzesi
- SL Land Müzesi
- Diana Bahçesi Melek Müzesi
- Nasu Klasik Otomobil Müzesi
- Nasu Savaş Müzesi
- Nasu Orgel Müzesi

Tesise yakın gezilecek yerler ise aşağıdaki gibidir:

- Momijidani Asma Köprüsü
- Kamimiyori Su Bitkileri Bahçesi
- Nasunogahara Parkı Gözlem Kulesi
- Lake Ikari
- Ikari Dam Observation Deck
- Ryuokyo Canyon
- Nogi Jinja Tapınağı
- Kawaji Onsen
- Fureai Köprüsü
- Nasu Herb Honey Garden
ucuzabilet.svgotelpuan.svgdidimtur.svghotelagent.svgltslogo.svgetsevent.svgetscore.svgetsplus.svgjetset.svg
appstoreplayStore
paymentImage
ets-logo

Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Fiyat ve İndirimler HakkındaÇerez Tercihleri

Copyright © 2026 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır. Kullanım Sözleşmesi | Gizlilik Sözleşmesi | Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Sayfada gösterilen tüm otel konaklama fiyatları, aradığınız tarih aralığı için Maximum ile yapılacak tek ödemede geçerli olan başlangıç fiyatlarıdır. Tüm fiyatlar, ilgili üründe kontenjan olması durumunda geçerlidir. İndirimli fiyatlar bazı durumlarda diğer kredi kartları ile yapılacak tek ödemeler için de geçerli olabilir. Rezervasyon sırasında belirtilen tesis fiyatları, sadece TC vatandaşları için uygulanabilir. Misafirlerden birinin TC haricinde farklı bir ülke vatandaşı olması durumunda, tesis fiyat farkı talep edebilir.

Sizlere daha iyi bir kullanıcı ziyareti deneyimi sunabilmek ve hizmet kalitesini arttırmak için sitemizde çerezler kullanılmaktadır Detaylı bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Etstur’un kampanya ve fırsatlarıyla ilgili bilgilendirmeler için verdiğiniz iletişim bilgilerinde değişiklik yapmak istiyorsanız; www.etstur.com’a üye girişi yaparak ya da Etstur mobil uygulamasına üye girişi yaparak kişisel bilgiler kısmından dilediğiniz değişiklikleri kaydedebilirsiniz. Kampanyalar ile ilgili bilgilendirme almak istemiyorsanız; farklı mecralar için şu yöntemleri izleyebilirsiniz. Etstur’dan SMS almak istemiyorsanız RET ETSTUR yazıp 5650 'a gönderebilirsiniz. Etstur’dan ticari elektronik posta almak istemiyorsanız [email protected] ' a mail yoluyla talebinizi iletebilir, size ulaşan mailde alt bölümde bulunan tıklanabilir alandan verdiğiniz izni iptal edebilir ya da 4440387 ' yi arayabilirsiniz. Bilgisayarınız, cep telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla web sitesi üzerinden push bildirimlerini almamak için internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden bildirim izinlerinin kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Etstur mobil aplikasyonundan bildirim almamak için ise cihazınızdaki ayarlar bölümünden, uygulamanın bildirim ayarlarını değiştirerek bildirim alımına engel olabilirsiniz.

...Devamını Oku

appstoreplayStore
paymentImage
etbistursab

Fiyatlar için tarih giriniz.