Fiyatlar İçin Tarih Belirleyiniz
Hospedaje Cristiano Almagor
Kennedy, Bogotá
'a özel fırsatları kaçırma!
Hospedaje Cristiano Almagor
Kennedy, Bogotá
Mundo Aventura (Macera Dünyası) - 1,2 km / 0,8 mi
Plaza de las Americas Alışveriş Merkezi - 1,4 km / 0,9 mi
El Eden Alışveriş Merkezi - 3,2 km / 2 mi
Multiplaza - 4 km / 2,5 mi
Centro Mundial de Avivamiento Kilisesi - 4,3 km / 2,7 mi
Hayuelos Alışveriş Merkezi - 6,2 km / 3,8 mi
Salitre Plaza Alışveriş Merkezi - 6,4 km / 4 mi
Agora Bogotá Kongre Merkezi - 6,5 km / 4,1 mi
Maloka Bilim Müzesi - 7,1 km / 4,4 mi
Corferias Bogota - 7,1 km / 4,4 mi
Uluslararası Karizmatik Misyon Kilisesi - 7,2 km / 4,4 mi
G12 Kongre Merkezi - 7,2 km / 4,5 mi
Gran Estacion Alışveriş Merkezi - 7,5 km / 4,7 mi
Adalet Bakanlığı Binası - 7,5 km / 4,7 mi
Kolombiya Ulusal Üniversitesi - 7,5 km / 4,7 mi
En yakın havaalanı Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) - 12,3 km / 7,6 mi
/ Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.Toplantı Salonu
Bahçe
Tur Danışma
Bisiklet

Odalar
Çevre ve Konum
Çevre ve Konum

Museo de Arte Moderno 1.7 km
Mundo Aventura (Macera Dünyası) 1.1 km
Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) 8.0 km
Tarihi Yerler
Museo de Arte Moderno 1.7 km
Centro Cultural Gabriel Garcia Marquez 2.5 km
Maloka Bilim Müzesi 5.0 km
Çevredekiler
Upside Down House 44.1 km
Salto de Tequendama 13.9 km
Termales Santa Monica 26.7 km
Ulaşım
Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) 8.0 km
Tauramena (TAU) 161.2 km
Tesis Bilgileri
Önemli Bilgiler
Önemli Bilgiler
Giriş
- Giriş Saati
Çıkış
- Çıkış Saati
Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.
Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.
Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.
Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.
Checkin Talimatları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Durumlar
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin varıştan önce güvenli bağlantı yoluyla konaklama yeri ile online kayıt yaptırması gerekmektedir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine pasaport fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 13 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Konaklama yeri sahibi varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Zorunlu Ücretler
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde Kolombiya katma değer vergisi (%19) ödemeniz gerekebilir. Kolombiya'da yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya Kolombiya dışından banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir. Bu muafiyet yalnızca turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) geçerlidir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Opsiyonel Ücretler
- Yerel mutfak tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 3-5 USD, çocuklar için 3-5 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
- Kat hizmetleri ücreti: günlük 3 USD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Bilmeniz Gerekenler
- Çocukla seyahat ediyorsanız, konaklama yeriniz sizden şu belgeleri göstermenizi isteyebilir: 18 yaşından küçük bir çocukla Kolombiya'ya seyahat eden anne ve babaların giriş sırasında çocuğun nüfus cüzdanını ve fotoğraflı kimliğini (Kolombiya vatandaşı olmayan misafirler için pasaportu) göstermesi gerekebilir. Çocuk misafir bir akrabasının veya yasal vasisinin refakatinde Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu akrabanın ve yasal vasinin çocuğun hem annesi hem de babası tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat iznini ve hem annenin hem de babanın kimliklerinin kopyasını göstermesi gerekebilir. Çocuk, anne ve babadan sadece biriyle Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu ebeveynin diğer ebeveyn tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat izni belgesini göstermesi gerekebilir. Kolombiya'ya çocukla seyahat etmeyi planlayan misafirlerin ilave bilgi için seyahat öncesinde Kolombiya konsolosluğu görevlileriyle görüşmesi gerekmektedir.
Sıkça Sorulan Sorular
Hospedaje Cristiano Almagor hangi adreste bulunmaktadır?
Hospedaje Cristiano Almagor havalimanına ve otogara ne kadar uzaklıktadır?
Hospedaje Cristiano Almagor oda içerisinde hangi olanakları sunmaktadır?
- Balkon
- Duş
- Kablosuz İnternet
- Sigara İçilmez Oda gibi olanaklar sunmaktadır.
Hospedaje Cristiano Almagor otoparka sahip mi?
Hospedaje Cristiano Almagor evcil hayvan kabul etmekte mi?
Hospedaje Cristiano Almagor check in ve check out saatleri nedir?
Hospedaje Cristiano Almagor yakınındaki turistik mekanlar nelerdir?
- Museo de Arte Moderno
- Centro Cultural Gabriel Garcia Marquez
- Maloka Bilim Müzesi
- Anapoima
- Bogota Çocuk Müzesi
- Museo Histórico Policía
- Museo Histórico Policía Nacional
- Museo del siglo XIX
- Portal de Museos de la Universidad Nacional de Colombia - Claustro de San Agusti-n
- Santa Clara Church
Tesise yakın gezilecek yerler ise aşağıdaki gibidir:
- Bogota Botanik Bahçesi
- Jorge Eliecer Gaitan Monument
- Jardin Botanico Jose Celestino Mutis
- Iglesia de La Concepción
- Palacio Echeverry
- Edificio Liévano
- Observatorio Astronómico
- Bogota Capitolio Nacional
- Casa de Narino
- Palacio de Justicia










