Profesyonel konaklama yeri sahibi/yöneticisi / Otelde alkole izin verilmez / Temassız çıkış imkânı bulunur / Etkinliklere/partilere izin verilmez / Yakında plaj / Ödeme işlemleri nakit olarak yapılabilir / Temazsız giriş imkânı bulunur / Yalnızca Zorunluluğu Bulunan Çalışanlar - HAYIR / Misafirlere varışlarından önce bir e-posta gönderilecektir 24 saat / Misafirler, özel giriş talimatlarını içeren bir e-posta alır / Asansör yok / Rehber hayvanlara izin verilir / Rehber hayvanlar ücretten/kısıtlamalardan muaftır / Evcil hayvanlara izin verilmez /
Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.
Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.
Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.
Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.
Checkin Talimatları - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Otelde parti veya grup etkinlikleri yapılması kesinlikle yasaktır
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
Özel DurumlarResepsiyon her gün 14 - 17 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir.
Misafirlere varışlarından önceki 24 saat içinde kilitli kasa bilgileri ve giriş talimatlarını içeren bir e-posta gönderilecektir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Zorunlu ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- 100 AUD hasar depozitosu girişten önce alınacaktır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Opsiyonel Ücretler - Geç çıkış ücreti: 20 AUD.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 15 AUD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Bilmeniz Gerekenler
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
- Bu konaklama yerinde alkol kullanılması yasaktır.
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.