Fiyatlar İçin Tarih Belirleyiniz
ECO HOTEL VERANO AZUL
Bogotá (ve civarı), Villeta
'a özel fırsatları kaçırma!
ECO HOTEL VERANO AZUL
Bogotá (ve civarı), Villeta
Villeta Merkez Parkı - 1,7 km / 1,1 mi
Panela Meydanı - 1,8 km / 1,1 mi
Başmelek St. Michael Kilisesi - 1,9 km / 1,2 mi
Paraíso Andino Doğa Koruma Alanı - 24,9 km / 15,4 mi
Plaza De La Constitucion Villa De Guaduas Alışveriş Merkezi - 31,9 km / 19,8 mi
San Miguel Arcangel Katedrali - 32 km / 19,9 mi
El Tabacal Lagünü - 34,8 km / 21,6 mi
Piedra Capira Seyir Balkonu - 40,2 km / 25 mi
El Chupal Şelalesi - 41,6 km / 25,9 mi
Versalles Şelalesi - 42,8 km / 26,6 mi
Parque Santa Rita - 46,1 km / 28,6 mi
Facatativa Ana Parkı - Cundinamarca - 46,2 km / 28,7 mi
Parque Lineal Tinguas - 46,3 km / 28,7 mi
Coliseo Deportivo de Facatativá - 46,8 km / 29,1 mi
Facatativá Ulusal Arkeoloji Parkı - 47,4 km / 29,5 mi
En yakın havaalanı Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) - 92 km / 57,2 mi
/ Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Açık Yüzme Havuzu
Bahçe
Plaj Şemsiyesi
Çocuk Havuzu
SPA Merkezi

Odalar
Çevre ve Konum
Çevre ve Konum

Panela Meydanı 1.4 km
Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) 51.4 km
San Miguel Arcangel Katedrali 13.9 km
Tarihi Yerler
San Miguel Arcangel Katedrali 13.9 km
Zipaquirá Salt Cathedral 21.5 km
Magdalena Nehri Müzesi 35.1 km
Ulaşım
Bogotá (BOG-El Dorado Uluslararası) 51.4 km
Cartago (CRC-Santa Ana) 165.2 km
Çevredekiler
Versalles Şelalesi 17.8 km
Panela Meydanı 1.4 km
Başmelek St. Michael Kilisesi 1.5 km
Tesis Bilgileri
Önemli Bilgiler
Önemli Bilgiler
Giriş
- Giriş Saati
Çıkış
- Çıkış Saati
Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.
Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.
Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.
Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.
Checkin Talimatları
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Özel Durumlar
Resepsiyon her gün 7 - 22 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 18 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Zorunlu Ücretler
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde Kolombiya katma değer vergisi (%19) ödemeniz gerekebilir. Kolombiya'da yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya Kolombiya dışından banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir. Bu muafiyet yalnızca turist paket rezervasyonlarında (konaklama ve diğer seyahat hizmetleri) geçerlidir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Opsiyonel Ücretler
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Bilmeniz Gerekenler
- Çocukla seyahat ediyorsanız, konaklama yeriniz sizden şu belgeleri göstermenizi isteyebilir: 18 yaşından küçük bir çocukla Kolombiya'ya seyahat eden anne ve babaların giriş sırasında çocuğun nüfus cüzdanını ve fotoğraflı kimliğini (Kolombiya vatandaşı olmayan misafirler için pasaportu) göstermesi gerekebilir. Çocuk misafir bir akrabasının veya yasal vasisinin refakatinde Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu akrabanın ve yasal vasinin çocuğun hem annesi hem de babası tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat iznini ve hem annenin hem de babanın kimliklerinin kopyasını göstermesi gerekebilir. Çocuk, anne ve babadan sadece biriyle Kolombiya'ya seyahat ediyorsa, bu ebeveynin diğer ebeveyn tarafından imzalanmış, noter tasdikli seyahat izni belgesini göstermesi gerekebilir. Kolombiya'ya çocukla seyahat etmeyi planlayan misafirlerin ilave bilgi için seyahat öncesinde Kolombiya konsolosluğu görevlileriyle görüşmesi gerekmektedir.
- Havuz 9 ve 20 arasında açıktır.
- Çocuklar ücretsiz kahvaltıdan yararlanamayabilir.
- Konaklama yerinde evcil hayvanlar sadece belirli odalara kabul edilir ve evcil hayvanlara yönelik ek kısıtlamalar vardır. Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeriyle iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek için ayarlama yapabilir.
- Misafirler odalarına mobil cihaz ile erişebilir.
Sıkça Sorulan Sorular
ECO HOTEL VERANO AZUL hangi konseptlerde hizmet sunmaktadır?
ECO HOTEL VERANO AZUL hangi adreste bulunmaktadır?
Kış döneminde (Kasım - Mart) ECO HOTEL VERANO AZUL fiyatları en ucuz ne kadardır?
ECO HOTEL VERANO AZUL havalimanına ve otogara ne kadar uzaklıktadır?
ECO HOTEL VERANO AZUL oda içerisinde hangi olanakları sunmaktadır?
- Kasa
- Ayrı Yemek Alanı
- Sigara İçilmez Oda gibi olanaklar sunmaktadır.
ECO HOTEL VERANO AZUL tesisinde havuz var mı?
ECO HOTEL VERANO AZUL otoparka sahip mi?
ECO HOTEL VERANO AZUL evcil hayvan kabul etmekte mi?
ECO HOTEL VERANO AZUL check in ve check out saatleri nedir?
ECO HOTEL VERANO AZUL yakınındaki turistik mekanlar nelerdir?
- San Miguel Arcangel Katedrali
- Zipaquirá Salt Cathedral
- Magdalena Nehri Müzesi
Tesise yakın gezilecek yerler ise aşağıdaki gibidir:
- El Tabacal Lagoon
- Piedra Capira Seyir Balkonu
- Navarro Köprüsü
- Catedral de Nuestra Senora del Rosario
- Capilla de la Valvanera










