Etstur Logo

Fiyatlar İçin Tarih Belirleyiniz

Appartamento Anna

Brescia (il), Portese

maximum karta özel fırsatları kaçırma

Otel Resmi
Otel Resmi

Galeri (22)

Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi

1/10

maximum kart

'a özel fırsatları kaçırma!


Appartamento Anna

Brescia (il), Portese

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Madonna del Carmine Kilisesi - 1 km / 0,6 mi
Gardiola Plajı - 1,9 km / 1,2 mi
Porto San Felice Plajı - 1,9 km / 1,2 mi
San Felice Tarım Kooperatifi - 1,9 km / 1,2 mi
Baia del Vento Plajı - 2,6 km / 1,6 mi
Fido Plajı Manerba - 3,6 km / 2,2 mi
Rive Plajı - 3,6 km / 2,2 mi
Passeggiata Kurpromenade - 4,5 km / 2,8 mi
Manerba - 4,6 km / 2,8 mi
Salo Duomo - 4,7 km / 2,9 mi
Rimbalzello Adventure - 4,7 km / 2,9 mi
İtalya Sosyal Cumhuriyet Dokümantasyon Merkezi - 4,7 km / 2,9 mi
Giardino Botanico Fondazione Andre Heller - 4,7 km / 2,9 mi
Rocca di Manerba del Garda Parkı - 5,6 km / 3,5 mi
Sasso Doğa Koruma Alanı ve Göl Parkı - 5,6 km / 3,5 mi

En yakın havaalanları:
Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio) - 35,8 km / 22,2 mi
Valerio Catullo Havaalanı (VRN) - 54 km / 33,5 mi

/ Ücretsiz otopark vardır.

Daha Fazla

map-image

Spiaggia Gardiola

1.5 km

Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio)

24.7 km

Odalar

Giriş Tarihi Girin

Çıkış Tarihi Girin

2 Kişi

2 Yetişkin

Bu tesisin rezervasyonları, yetkili satış acentesi olan Etstur tarafından yapılmaktadır.

Fiyat ve İndirimler Hakkında

Çevre ve Konum

Çevre ve Konum

map-image

Spiaggia Gardiola 1.5 km

Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio) 24.7 km

İtalya Sosyal Cumhuriyet Dokümantasyon Merkezi 2.4 km

Çevredekiler

  • Parco Natura Viva 23.2 km

  • Varone Şelalesi 42.5 km

  • Center Aquaria Spa ve Sağlık Kulübü 11.3 km

Ulaşım

  • Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio) 24.7 km

  • Parma (PMF) 87.2 km

  • Paratico-Sarnico İstasyonu 46.5 km

Tarihi Yerler

  • İtalya Sosyal Cumhuriyet Dokümantasyon Merkezi 2.4 km

  • Palazzo della Magnifica Patria 2.5 km

  • Salò Müzesi 2.6 km

Belirtilen uzaklıklar kuş uçuşu olarak hesaplanmakta olup, gerçek mesafeler değişkenlik gösterebilir.

Tesis Bilgileri

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Madonna del Carmine Kilisesi - 1 km / 0,6 mi
Gardiola Plajı - 1,9 km / 1,2 mi
Porto San Felice Plajı - 1,9 km / 1,2 mi
San Felice Tarım Kooperatifi - 1,9 km / 1,2 mi
Baia del Vento Plajı - 2,6 km / 1,6 mi
Fido Plajı Manerba - 3,6 km / 2,2 mi
Rive Plajı - 3,6 km / 2,2 mi
Passeggiata Kurpromenade - 4,5 km / 2,8 mi
Manerba - 4,6 km / 2,8 mi
Salo Duomo - 4,7 km / 2,9 mi
Rimbalzello Adventure - 4,7 km / 2,9 mi
İtalya Sosyal Cumhuriyet Dokümantasyon Merkezi - 4,7 km / 2,9 mi
Giardino Botanico Fondazione Andre Heller - 4,7 km / 2,9 mi
Rocca di Manerba del Garda Parkı - 5,6 km / 3,5 mi
Sasso Doğa Koruma Alanı ve Göl Parkı - 5,6 km / 3,5 mi

En yakın havaalanları:
Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio) - 35,8 km / 22,2 mi
Valerio Catullo Havaalanı (VRN) - 54 km / 33,5 mi

/ Ücretsiz otopark vardır.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Önemli Bilgiler

Önemli Bilgiler

Giriş Saati

16

Çıkış Saati

10

Özel ev sahibi konaklama yeri / Yakında plaj / Resepsiyon yok / Yalnızca Zorunluluğu Bulunan Çalışanlar - HAYIR / Misafirlere varışlarından önce bir e-posta gönderilecektir 2 hafta / Misafirler, özel giriş talimatlarını içeren bir e-posta alır / Asansör yok / Evcil hayvanlara izin verilmez /

Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.

Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.

Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Checkin Talimatları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz

Özel Durumlar
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Konaklama yerine normal çalışma saatleri sonrasında varırsanız giriş işlemlerini alternatif bir yerde yaptırmanız gerekir: [Via S. Antonio 13A in Polpenazze del Garda]. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 72 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerden varıştan önce konaklama yerine fotoğraflı resmi kimlik fotokopisi sunmaları istenecektir. Konaklama yerine saat 10 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlere, giriş talimatları varışlarından önceki 2 hafta içinde e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine ulaşabilir. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Depozito: konaklama başına konaklama yeri başına 100 EUR
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 15 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde, kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 15 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Temizlik ücreti: konaklama yeri başına konaklama başına 150 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Opsiyonel Ücretler
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 5 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


Bilmeniz Gerekenler
  • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
  • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Appartamento Anna VIA ZUBLINO 19 adresinde bulunmaktadır.

Önümüzdeki yaz döneminde (Haziran - Eylül) Appartamento Anna fiyatları gecelik en ucuz 5.341,35 TL’dir

Appartamento Anna, Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio) 'na 24.7 km uzaklıktadır.
Appartamento Anna, Paratico-Sarnico İstasyonu 'na 46.5 km uzaklıktadır.

Appartamento Anna, oda içerisinde
- Balkon
- Mutfak
- Ayrı Yemek Alanı
- Bide
- Sigara İçilmez Oda gibi olanaklar sunmaktadır.

Hayır, Appartamento Anna otoparka sahip değildir.

Hayır, Appartamento Anna evcil hayvan kabul etmemektedir.

Appartamento Anna check in saati 16, Appartamento Anna check out saati 10.

Appartamento Anna yakınındaki bulunan tarihi mekanlar aşağıdaki gibidir:

- İtalya Sosyal Cumhuriyet Dokümantasyon Merkezi
- Palazzo della Magnifica Patria
- Salò Müzesi
- Rocca di Manerba del Garda Parkı
- Vittoriale degli Italiani
- Museo Il Divino Infante
- Polpenazze Kalesi
- Carta Müzesi
- Nonii Arrii Roma Konağı
- Padenghe Kalesi

Tesise yakın gezilecek yerler ise aşağıdaki gibidir:

- Madonna del Carmine Kilisesi
- San Felice Tarım Kooperatifi
- Salo Duomo
- San Biagio Adası
- Toscolano Maderno Botanik Bahçesi
- Center Aquaria Spa ve Sağlık Kulübü
- Santa Maria Maggiore
- St. Mary Magdalene Katedrali
- Monumento ai Marinai
- Terme Virgilio
ucuzabilet.svgotelpuan.svgdidimtur.svghotelagent.svgltslogo.svgetsevent.svgetscore.svgetsplus.svgjetset.svg
appstoreplayStore
paymentImage
ets-logo

Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Fiyat ve İndirimler HakkındaÇerez Tercihleri

Copyright © 2026 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır. Kullanım Sözleşmesi | Gizlilik Sözleşmesi | Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Sayfada gösterilen tüm otel konaklama fiyatları, aradığınız tarih aralığı için Maximum ile yapılacak tek ödemede geçerli olan başlangıç fiyatlarıdır. Tüm fiyatlar, ilgili üründe kontenjan olması durumunda geçerlidir. İndirimli fiyatlar bazı durumlarda diğer kredi kartları ile yapılacak tek ödemeler için de geçerli olabilir. Rezervasyon sırasında belirtilen tesis fiyatları, sadece TC vatandaşları için uygulanabilir. Misafirlerden birinin TC haricinde farklı bir ülke vatandaşı olması durumunda, tesis fiyat farkı talep edebilir.

Sizlere daha iyi bir kullanıcı ziyareti deneyimi sunabilmek ve hizmet kalitesini arttırmak için sitemizde çerezler kullanılmaktadır Detaylı bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Etstur’un kampanya ve fırsatlarıyla ilgili bilgilendirmeler için verdiğiniz iletişim bilgilerinde değişiklik yapmak istiyorsanız; www.etstur.com’a üye girişi yaparak ya da Etstur mobil uygulamasına üye girişi yaparak kişisel bilgiler kısmından dilediğiniz değişiklikleri kaydedebilirsiniz. Kampanyalar ile ilgili bilgilendirme almak istemiyorsanız; farklı mecralar için şu yöntemleri izleyebilirsiniz. Etstur’dan SMS almak istemiyorsanız RET ETSTUR yazıp 5650 'a gönderebilirsiniz. Etstur’dan ticari elektronik posta almak istemiyorsanız [email protected] ' a mail yoluyla talebinizi iletebilir, size ulaşan mailde alt bölümde bulunan tıklanabilir alandan verdiğiniz izni iptal edebilir ya da 4440387 ' yi arayabilirsiniz. Bilgisayarınız, cep telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla web sitesi üzerinden push bildirimlerini almamak için internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden bildirim izinlerinin kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Etstur mobil aplikasyonundan bildirim almamak için ise cihazınızdaki ayarlar bölümünden, uygulamanın bildirim ayarlarını değiştirerek bildirim alımına engel olabilirsiniz.

...Devamını Oku

appstoreplayStore
paymentImage
etbistursab

Fiyatlar için tarih giriniz.