Profesyonel konaklama yeri sahibi/yöneticisi / Ödeme işlemleri nakit olarak yapılabilir / Oda başına maksimum evcil hayvan sayısı 1 / Evcil hayvan maksimum ağırlığı (evcil hayvan başına lb olarak) 66 / Evcil hayvan maksimum ağırlığı (evcil hayvan başına kg olarak) 30 / Rehber hayvanlara izin verilir / Evcil hayvanlar gözetimsiz bırakılamaz / Rehber hayvanlar ücretten/kısıtlamalardan muaftır / Evcil hayvanlara izin verilir /
Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.
Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.
Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.
Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.
Checkin Talimatları - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Suyun bir kısmı gri su yeniden kazanım sistemi aracılığıyla yeniden kullanılmaktadır
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Bu otel, konaklama ödemesinin rezervasyon sırasında değil, otelde yapılacağı tüm rezervasyonlarda, 1. gecenin ücreti ve vergi tutarında bir provizyon alacaktır.
- Konaklama yerine dışarıdan yiyecek getirilmesine izin verilmemektedir.
Özel DurumlarBu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Çocuklar da dâhil olmak üzere tüm misafirlerin, giriş sırasında geçerli bir resmi kimlik kartı göstermesi gerekmektedir. Geçerli pasaport, BAE Emirlik Kimlik Kartı veya GCC (Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi) Kimlik Kartı kabul edilmektedir.
Zorunlu ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yılbaşı Gecesi (31 Aralık) Bir Yetişkin İçin Gala Yemeği: 600 AED
- Yılbaşı Gecesi (31 Aralık) Gala Yemeği, çocuk başına: 300 AED (6 - 11 yaş çocuklar içindir)
- Şehir vergisi alınmaktadır: konaklama yeri başına, gecelik 15.00 AED
Şehir tarafından turizm vergisi uygulanmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde tahsil edilmektedir. Bu vergi ilk yatak odası için gecelik 15.00 AED şeklindedir ve ilave her yatak odası için gecelik 15.00 AED tutarında artmaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Opsiyonel Ücretler - Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 90 AED, çocuklar için 50 AED ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 700 AED (tek yön, maksimum kişi sayısı 4).
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına gecelik 50 AED, ayrıca 250 AED evcil hayvan başına bir seferlik temizlik ücreti.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Erken giriş ücretlidir (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
- İlave yatak ücreti: gecelik 250.0 AED.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Bilmeniz Gerekenler
- Havuz 8 ve 20 arasında açıktır.
- Ebeveynleri veya vasisiyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan 6 yaş ve altındaki en fazla 2 çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
- Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
- Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak konaklama yerine doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.
- Konaklama yerinde evcil hayvanlar sadece belirli odalara alınır ve evcil hayvanlara yönelik başka kısıtlamalar vardır (ek ücretler uygulanır, bu konuda bilgi Ücretler bölümünde bulunabilir). Misafirler, rezervasyon onayındaki iletişim bilgileri yoluyla doğrudan konaklama yeri ile iletişime geçerek evcil hayvanlarını getirmek üzere ayarlama yapabilir.
- Tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur.