Etstur Logo
Hesabım
Haritada Göster Listede Göster

'a Özel Fırsatlar

Hemen Maximum’lu Ol

'a Özel Fırsatlar

Hemen Maximum’lu Ol
Sonuçları Filtrele (4 / 4)
Filtreyi Temizle
Filtreyi Temizle
Fiyat Aralığı
Ödeme Seçenekleri
Misafir Puanı
Konaklama Tipi
Olanaklar
Spor, Eğlence, Sağlık
Çocuk
Otel Tipi
Zincir Oteller

Başakşehir Otelleri

için toplam 4 tesis bulduk!

Fiyat ve İndirimler Hakkında
Tesisler; kullanıcı seçimine göre artan fiyat, azalan fiyat, tesis puanı ve Etstur sıralamasına göre sıralanır. Sıralama; artan veya azalan fiyat seçimi yapıldığında fiyatlara göre, tesis puan seçiminde tesisin Otelpuan puanına göre, Etstur sıralaması seçildiğinde ise Etstur'un değişken tercihlerine göre yapılır. Arama sayfasında sıralama için bir seçim yapılmadığı taktirde Etstur sıralaması uygulanır.
Harita

Arama kriterlerinize uygun bir sonuç bulunamadı.

landing-info-image

Başakşehir

  • Avrupa Yakası’nda yer alan Başakşehir, İstanbul’un en yeni ilçelerinden biri. Küçükçekmece, Esenler ve Büyükçekmece ilçeleri içinden ayrılan alan, 2008 senesinde Başakşehir ilçesi haline geldi. Kuzeyde Arnavutköy ile komşu olan ilçe, kuzeydoğuda Sultangazi ve Eyüpsultan, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar, batıda ise Esenyurt ile çevrili bir konumda bulunuyor. Altınşehir, Şahintepe, Kayabaşı, Güvercintepe, Başakşehir, Başak, Ziya Gökalp, Bahçeşehir 1. Kısım, Bahçeşehir 2. Kısım mahalleleri ve Şamlar Köyü’nden oluşan Başakşehir, Türkiye’nin en büyük yapay göletine ev sahipliği yapıyor. Kayaşehir projesi olarak da bilinen Türkiye’nin en büyük uydu kent projesi bu ilçe sınırları içinde yer alıyor.  

     

    Başakşehir sınırları içinde İstanbul’un bilinen ilk yerleşim yeri Yarımburgaz Mağarası, Şamlar Bendi ve Baruthanesi ile Resneli Çiftliği gibi bazı önemli tarihi yapılar yer alıyor. Eski adı Azatlık olan bölge, adını Osmanlı zamanında barut ihtiyacını karşılamak için kurulmuş olan Azatlı Baruthanesi’nden alıyormuş. 1950 sonrasında bu civardaki arazileri alan Arnavut kökenli Resneli Niyazi Bey, Resneliler Çiftliği’ni kurmuş ve bölge de bu isimle anılmaya başlamış. Günümüzde bu arazilere modern siteler yapılmış olsa da Resneli Çiftliği adını hala koruyor. Başakşehir’in çeşitli yerlerinde yapılan kazılarda farklı dönemlere ait izler bulunmuş. Yamaç Villaları’nın bulunduğu alanda Romalılara ait kaya mezarlar ortaya çıkmış. 

     

    İstanbul’un merkezi yerlerine uzak bir bölgede olsa da toplu taşıma alanlarına yakın konumdaki ilçeleriden biri olan Başakşehir’de sosyal yaşamın en canlı olduğu yerler Behçeşehir Göleti ve çevresi ile Sular Vadisi olarak biliniyor. Burası özellikle iş odaklı konaklamalar için İstanbul’a gelenlerin kaldığı bir bölge olarak biliniyor. Siz de burada konaklamayı düşünüyorsanız ETS’ye gelebilir, Başakşehir Otelleri arasından seçiminizi yaparak yerinizi ayırtabilirsiniz.

Başakşehir’e Ne Zaman Gidilir?

  • İş için ya da bambaşka bir amaçla İstanbul’a geldiğinizde Başakşehir’de kalmayı planlıyorsanız bunu dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. İstanbul’un belirli merkezlerine uzak olsa da toplu taşıma araçları ile şehrin her yerine ulaşmak mümkün. Dolayısıyla mevsim yaz da olsa kış da olsa Başakşehir’de ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Fuar, kongre ve etkinlik takvimlerini takip ederek seyahatinizi planlayabilir ya da İstanbul’daki festivallere ve konserlere katılmak için önceden biletinizi alarak buraya gelebilirsiniz.

Başakşehir Otelleri

  • İstanbul’un sahip olduğu yeşil alanlar ile dikkat çeken ilçelerinden biri olan Başakşehir, kendi içinde barındırdığı tarihi ve doğal alanları ile keyifli bir ortama sahip. Kendi içinde hareketli bir sosyal yaşam alanı da kurmuş olan ilçede parklar, kültür merkezleri, kafe ve restoranlar mevcut. Burada konakladığınız günler boyunca Sular Vadisi, Bahçeşehir Göleti ve Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı gibi alanlarda vakit geçirebilirsiniz. Böyle hareketli bir ortamda bulunan Başakşehir Otelleri’nde yerinizi ayırtmak için hemen ETS’ye gelebilirsiniz. 

     

    İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerine, popüler merkezlerine biraz uzak bir mesafede yer alan ilçede toplu taşıma seçenekleri oldukça gelişmiş durumda. Biraz uzun sürse de toplu taşıma araçları ile dilediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Bu yönüyle de ziyaretçilerine avantaj sağlayan ilçede raylı ulaşım sistemleri, metrobüs ve otobüsler hizmet veriyor. Bu ulaşım sistemleri ile İstanbul’da gezilecek yerlere ulaşmak oldukça kolay oluyor. Size en uygun Başakşehir Otelleri arasından seçiminizi yaparak modern dekorasyona sahip odalarda konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Dilerseniz tesise ait restoranda ya da Başakşehir restoranlarında lezzetli yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca iş odaklı konaklamalara hitap eden Başakşehir Otelleri’nde toplantı salonu gibi hizmetlerden de faydalanmak mümkün.

Başakşehir’e Nasıl Gidilir?

  • Bulunduğunuz yerden İstanbul’a gelmek için kara yolu, demir yolu ya da hava yolu gibi size en uygun olan yöntemi kullanabilirsiniz. Genel olarak konforlu ve pratik bir yöntem olarak İstanbul’a uçak ile gelmek tercih ediliyor. İstanbul’da Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve İstanbul Havalimanı olmak üzere iki havaalanı bulunuyor. Başakşehir Otelleri’nde konaklayacağınız için mümkünde İstanbul Havalimanı’na uçuşu bulunan hava yolu firmalarından bilet almaya çalışın. Farklı hava yolu firmaları arasında karşılaştırma yaparak kendinize en uygun İstanbul uçak biletini alabilir ve yola çıkabilirsiniz. Havalimanından Başakşehir’e ulaşım içinse yolcu servislerinin yanı sıra tren, metro, metrobüs, otobüs ya da Marmaray gibi toplu ulaşım alternatiflerini kullanmanız mümkün. Dilerseniz taksi ile yola devam edebilir ya da araç kiralamayı düşünebilirsiniz. İstanbul’un her yerinden Başakşehir’e rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Kara yolu ve raylı sistemler arasındaki entegre işleyiş ilçeyi İstanbul’un merkezi alanlarına bağlıyor. M3 Kirazlı - Başakşehir - Olimpiyatköy Metro Hattı, metrobüs, Marmaray ve İETT otobüsleri ile Başakşehir’e ulaşım sağlanabiliyor. Eminönü’nden Başakşehir’e ulaşım 146B ve 146E numaralı otobüsler ile 90 dakikada sağlanabilir. Bakırköy’den Başakşehir’e ulaşım ise 98 ve 98H numaralı otobüsler ile 90 dakika sürüyor. 146M Meyidiyeköy’den, 89C ve 79T Taksim’den ve 78ZB Zeytinburnu’ndan Başakşehir’e gidiyor. Başakşehir’de ulaşım için MK31 ve 146BA numaralı hatlardan da faydalanabilirsiniz. Metrobüse aktarma yaparak Başakşehir’den Anadolu Yakası’na kadar gidebilirsiniz.

Başakşehir’de Gezilecek Yerler

  • Başakşehir Otelleri’nde konakladığınız günlerde dilerseniz İstanbul’da gezilecek yerlerin pek çoğuna gidebilirsiniz. Yakın çevrenizi keşfetmek isterseniz de Başakşehir’de gezilecek yerler hakkında vereceğimiz bilgilerden faydalanabilirsiniz. Başakşehir iki göl ve Küçükçekmece arasında yer alıyor. İlçe sınırları içinde iki stadyum bulunuyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu ilçenin gelişmesinde önemli yere sahip. Türkiye’nin ilk uydu kenti Bahçeşehir de Başakşehir’in dikkat çeken yerlerinden biri. Burada yer alan Bahçeşehir Göleti, İstanbul’un en büyük yapay göleti olarak biliniyor ve yeşillikler ile çevrili bir parkın içinde bulunuyor. Keyifli bir sosyal yaşam alanı olan Bahçeşehir Gölet Parkı içinde çocuklar için oyun alanları, yürüyüş parkuru, golf kulübü, çay bahçesi ve restoran, piknik alanı ve konser alanları var. Burada yer alan arena sahnede çeşitli etkinlikler ve konserler organize ediliyor. Fıstık çamları ile çevrili Şamlar Tabiat Parkı, Başakşehir’in yeşil alanlarından biri. Burası da doğa ile iç içe olmak isteyen misafirler için güzel bir atmosfer sunuyor. Sular Vadisi, Başakşehir 5. Etap’ta bulunuyor ve oldukça geniş bir alana yayılıyor. İçinde yürüyüş yolları, alışveriş merkezi, spor tesisleri, kafeler ve restoranlar ile büyük bir amfitiyatro yer alıyor. Başakşehir’in tarihi yerlerine gitmek istersen Azatlı Baruthanesi’ni bulabilirsin. Yıkık durumda olsa da nostaljik atmosfer sunan bu yapı, Osmanlı zamanlarında barut üretimi yapan önemli bir yerdi. Buraya Şamlar Bendi ile su taşınıyordu. Baruthanenin 1877 senesinde kadar çalıştığı biliniyor. Dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olarak yabancı kaynaklarda bile geçen Yarımburgaz Mağarası, Başakşehir’de görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Bu mağara Küçükçekmece Gölü’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 2001 senesinde başlayan arkeolojik çalışmalar ile burası doğal sit alanı statüsüne alındı. Burada yapılan kazılarda, mağaranın Alt veya Orta Buzul Çağı veya Eski Taş Çağı zamanlarında yerleşim yeri olarak kullanıldığı tespit edildi.

Başakşehir’de Alışveriş

  • Başakşehir’de konakladığınız günlerde ihtiyaçlarınızı karşılamak için Olimpa Alışveriş Merkezi, Mall of İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Başakşehir Japon Pazarı gibi geniş kapasiteye sahip alışveriş merkezlerine gidebilirsiniz. Buralarda bilinen markalara ait mağazaları bulmanız da mümkün… Dilerseniz yerel pazarlardan da alışveriş yapabilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için farklı hediyelikler almak isterseniz İstanbul’un tarihi pazarlarını gezebilir ve otantik hediyelikler bulabilirsiniz.

Başakşehir Tatil Önerileri

  • Avrupa Yakası’nda alışveriş merkezleri, yeni yaşam alanları ve iş merkezleri ile dikkat çeken bir ilçe olan Başakşehi, ulaşım olanakları açısından avantajlı bir noktada yer alıyor. Kendine ait sosyal yaşam alanları ile burada konaklayacak misafirler için hoş bir atmosfer vadeden ilçeye yakın zamanda gelecekseniz erkenden ETS’ye gelin ve Başakşehir Otelleri’nde rezervasyonunuzu yaptırın. Konforlu bir konaklama deneyimi ile seyahatinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.  

     

    Başakşehir’de konakladığınız günlerde İstanbul’un Avrupa Yakası’nda gezilecek yerlerde dolaşabilir, Başakşehir içinde yer alan parklarda ve mesire alanlarında doğa ile iç içe olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Gittiğiniz şehirde farklı aktivitelere dahil olmayı sevenlerdenseniz seyahatinizi planlarken İstanbul konserlerinin tarihlerine de bakabilir, seveceğiniz etkinlikler için önceden bilet alabilirsiniz.

Karşılaştır
Filtrele
Sıralama
Tesisler; kullanıcı seçimine göre artan fiyat, azalan fiyat, tesis puanı ve Etstur sıralamasına göre sıralanır. Sıralama; artan veya azalan fiyat seçimi yapıldığında fiyatlara göre, tesis puan seçiminde tesisin Otelpuan puanına göre, Etstur sıralaması seçildiğinde ise Etstur'un değişken tercihlerine göre yapılır. Arama sayfasında sıralama için bir seçim yapılmadığı taktirde Etstur sıralaması uygulanır.