Etstur Logo
Hesabım
Haritada Göster Listede Göster

'a Özel Fırsatlar

Hemen Maximum’lu Ol
Kampanyalar

'a Özel Fırsatlar

Hemen Maximum’lu Ol
Sonuçları Filtrele (16 / 16)
Filtreyi Temizle
Filtreyi Temizle
Fiyat Aralığı
Ödeme Seçenekleri
Misafir Puanı
Konaklama Tipi
Bölge
Olanaklar
Spor, Eğlence, Sağlık
Çocuk
Otel Tipi
Zincir Oteller

Filtreleri Kullan

Filtreleri kullanarak aradığınızı daha kolay bulabilirsiniz

Bağcılar Otelleri

için toplam 16 tesis bulduk!

Fiyat ve İndirimler Hakkında

Fiyat Farkı İade Garantisi

Etstur’daki Fiyat Farkı İade Garantisi ibaresinin yer aldığı otellerden biri için rezervasyon yapan misafir, konaklamasının başlangıç tarihinden önce Etstur’un web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinde aynı otel için fiyat farkı oluşursa, aradaki farkın iadesini talep edebilir. Etstur, talep edilmesi halinde fiyat farkını misafire iade eder. Fiyat Farkı İade Garantisi, yurt içi ve Kıbrıs otellerinde geçerli olup sadece konaklama rezervasyonlarını kapsar, diğer hizmetleri (ulaşım, transfer vb.) kapsamaz. Yurt dışı otellerinde ve kapsam dışı villa rezervasyonlarında geçerli değildir.
Tesisler; kullanıcı seçimine göre artan fiyat, azalan fiyat, tesis puanı ve Etstur sıralamasına göre sıralanır. Sıralama; artan veya azalan fiyat seçimi yapıldığında fiyatlara göre, tesis puan seçiminde tesisin Otelpuan puanına göre, Etstur sıralaması seçildiğinde ise Etstur'un değişken tercihlerine göre yapılır. Arama sayfasında sıralama için bir seçim yapılmadığı taktirde Etstur sıralaması uygulanır.
Harita

Arama kriterlerinize uygun bir sonuç bulunamadı.

landing-info-image

Bağcılar Hakkında

  • Dünyanın en büyük ve en önemli metropollerinden biri olan İstanbul, her yıl milyonlarca ziyaretçiyi büyük bir misafirperverlikle ağırlıyor. İstanbul’un her yanında ayrı bir dünya, her anında ayrı bir renk bulabilirsiniz. Dolayısıyla şehrin her semtinin kendine ait bir özelliği bulunuyor. Bu yazıda Bağcılar’a dair tüm detaylara erişebilirsiniz.

    Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan bir ilçe olup İstanbul’un ilçeleri arasında nüfus yoğunluğu en yüksek olanı aynı zamanda. İlçeye iş gezileri, turistik ve tarihi ziyaretler sebebiyle yolu düşenler ise oldukça fazla.

    Güneyinde Bahçelievler, batısında Küçükçekmece ve Başakşehir, doğusunda Güngören ve kuzeyinde Esenler ile çevrili olan Bağcılar’a gidecekseniz, neler yapılır, nereler gezilir, ne yenir ne içilir gibi tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

Bağcılar Otelleri

  • İstanbul’un en önemli ilçeleri arasında sayılan Bağcılar, tarihi yapılarının yanı sıra alışveriş yerleri ve eğlence mekanlarına yakın olmasıyla da dikkat çekiyor. İstanbul’un merkezi noktalarından birinde olsanız da içinde irili ufaklı pek çok park bulunan Bağcılar’da yorgunluğunuzu unutabilir, sevdiklerinizle keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Ulaşım olarak oldukça elverişli bir nokta olduğundan metro, otobüs ve minibüsleri kullanarak İstanbul’un dilediğiniz yerine kolayca ulaşabilirsiniz. İş gezilerinin yanı sıra turistik seyahatler için de tercih edilen Bağcılar’da konaklayabilmek için çeşitli otel alternatifleri bulunuyor. Mahmutbey, Güneşli ve Bağcılar semt sınırlarında bulunan Bağcılar Otelleri, Sadece Oda ve Oda Kahvaltı konseptlerinde hizmet veriyor. İlçeyi iş gezisi için ziyaret eden misafirlere ofis şıklığı sunan donanımlı toplantı salonları, stres atmak ve rahatlamak isteyenlere açık-kapalı havuz, hamam, jakuzi, sauna gibi olanaklar sunan Bağcılar Otelleri ev rahatlığı sunan odaları ve güler yüzlü personelleriyle keyifli bir konaklama vadediyor.

Bağcılar’a Ne Zaman Gidilir?

  • İstanbul turuna çıkmaya kararlıysanız, mevsim veya zaman gözetmeksizin seyahatinizi dilediğiniz tarihte planlayabilirsiniz. Her mevsim sizi bambaşka güzellikleriyle karşılamaya hazır olan İstanbul’da keşfedecek ve deneyimleyecek çok şey var. Bağcılar bölgesinde de yılın her döneminde rahatlıkla gezebilirsiniz. İş gezileri ya da turistik seyahatler için hem Bağcıları hem de gelişen ulaşım ağıyla yakın çevresindeki ilçeleri kolayca gezebilmeniz mümkün. Seyahat tarihinize karar veremiyorsanız, İstanbul’daki konser, festival, fuar ve kongre organizasyonlarına göz atabilir, hoşunuza giden bir etkinliğin tarihine göre yolculuğunuzu planlayabilirsiniz.

Bağcılar’a Nasıl Gidilir?

  • İstanbul Avrupa Yakası’nın en yoğun nüfusuna sahip Bağcılar’a İstanbul’un hemen hemen her yerinden kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İETT otobüsleri, halk otobüsleri, metro, tramvay ve dolmuş gibi toplu taşıma araçlarıyla erişebilirsiniz. Kabataş-Bağcılar tramvay hattını ya da 146B, 78, 146 M, 78C, 78M, 78ZB, 89C, 92K gibi Bağcılar’dan geçen otobüs hatlarını kullanabilirsiniz. rafiğe takılmadan hızlıca ulaşabilmek için Hacıosman Metrosu’na binip, Yenikapı’ya aktarma yapabilir, Kirazlı Metrosu ile Bağcılar durağında inebilirsiniz. İstanbul dışından Bağcılar’a ulaşmak isteyenler ise hem konforlu hem de hızlı bir yolculuk için İstanbul uçak bileti alarak yola koyulabilir. Atatürk Havalimanı’ndan metro ile Zeytinburnu durağında inerek, oradan Bağcılar’a hareket eden tramvayı kullanabilirsiniz. Eğer Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inecekseniz HAVAŞ veya Kadıköy’e giden herhangi bir otobüs ile Ayrılık Çeşmesi’nde inebilir, Marmaray’ın Sirkeci durağından T1 tramvay hattına aktarma yaparak son durak olan Bağcılar’da inebilirsiniz. Sabiha Gökçen Havaalanı’na tramvay ve metro seferlerinin yapılmadığı bir saatte indiyseniz, Kadıköy yönüne giden bir araca binerek Uzunçayır’da inebilir, metrobüs yoluyla Bağcılar’a en yakın durakta inip taksiyle ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Bağcılar’da Gezilecek Yerler

  • İlçe, ismini Bulgaristan’dan göç eden halkın üzüm fideleriyle oluşturdukları üzüm bağlarından alıyor. Bağcılar, Osmanlı Dönemi’nde Rumların yaşadığı Mahmutbey’in köylerinden biri konumundaydı. 1992 yılında Kirazlı, Güneşli ve Mahmutbey’in birleştirilmesi ile Bakırköy’den ayrılarak ilçe olan Bağcılar, köklü bir tarihe sahip. Çok sayıda tarihi esere ev sahipliği yapmış; fakat ne yazık ki günümüze kadar ulaşabilen çok az eser bulunuyor. Bağcılar’da görmeniz gereken tarihi eserlerin başında Kaşıkçı Hanı (Kaşıkçı Çeşmesi) geliyor. Osmanlı Dönemi’nde Avrupalı tüccar ve turistlerin konakladığı, aynı zamanda İstanbul’a giriş için izin aldıkları yer olan Kaşıkçı Hanı; han, hamam ve sarnıçtan oluşuyor. Günümüze kadar yalnızca çeşmenin hasar görmeden ulaşabildiği han, aslında bir külliye. Duvarlarındaki zarif Osmanlı motifleri ile süslü tarihi çeşmeyi mutlaka görmelisiniz. Mahmutbey Mahallesi’nde bulunan Burmalı Çeşme, Acı Çeşme, Hüseyin Ağa Çeşmesi, Demirli Çeşme gibi diğer tarihi çeşmeleri de ziyaret etmeyi unutmayın. Bağcılar’da askeri bir alan içerisinde yer alan Su Kemerleri de mutlaka görmeniz gerekenler arasında bulunuyor. Günümüze dek korunan nadir yapılardan biri olan Tarihi Su Kemerleri, kesme taştan inşa edilmiş olup, özenle korunuyor. Tavuk Deresi üstünde bulunan Tavukçu Köprüsü, Bağcılar’ın tarihi köprülerinden biri. Günümüzde bile hayranlıkla izlenecek bir işçiliğe sahip olan Tarihi Tavukçu Köprüsü, kesme taş kullanılarak yapılmış. Geçmişte İpek Yolu’nun geçtiği güzergahta bulunan ve tüccarların ilgi gösterdiği bir noktada faaliyet gösteren Çifte Gelinler Çeşmesi, maalesef günümüze kadar ulaşamamış… Bağcıları keşfettikten sonra dilerseniz Başakşehir, Küçükçekmece, Güngören, Esenler ve Bahçelievler gibi yakın çevredeki ilçeleri de gezebilirsiniz.

Bağcılar’da Ne Yenir?

  • Bağcılar keşfiniz sırasında ne yesem diye bir soru düştüyse aklınıza, burada pek çok alternatifiniz var. Ayaküstü atıştırmalık lezzetlerden İstanbul’un sevilen köftecilerine, dönercilerine ve kebapçılarına kadar canınızın çektiği pek çok yiyecek alternatifini bulabilir, Bağcılar gezinize lezzet katabilirsiniz.

Bağcılar’da Alışveriş

  • Kendinize ve sevdiklerinize hediyelik eşya almak isterseniz, Bağcılar’da büyük alışveriş merkezlerinden küçük dükkan ve mağazalarına kadar dolaşabileceğiniz pek çok alternatifiniz bulunuyor. Bağcılar 212 AVM, Bağcılar Cinehat, Bağcılar Sinema Merkezi, HayatPark AVM, burada bulunan alışveriş mağazalarının bazıları…
Karşılaştır
Filtrele
Sıralama
Tesisler; kullanıcı seçimine göre artan fiyat, azalan fiyat, tesis puanı ve Etstur sıralamasına göre sıralanır. Sıralama; artan veya azalan fiyat seçimi yapıldığında fiyatlara göre, tesis puan seçiminde tesisin Otelpuan puanına göre, Etstur sıralaması seçildiğinde ise Etstur'un değişken tercihlerine göre yapılır. Arama sayfasında sıralama için bir seçim yapılmadığı taktirde Etstur sıralaması uygulanır.