Etstur Logo

Fiyatlar İçin Tarih Belirleyiniz

Le Toit de Dinant - Esc’Appart

Namur (il), Dinant

maximum karta özel fırsatları kaçırma

Otel Resmi
Otel Resmi

Galeri (12)

Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi
Otel Resmi

1/10

maximum kart

'a özel fırsatları kaçırma!


Le Toit de Dinant - Esc’Appart

Namur (il), Dinant

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Dinant Meryem Ana Koleji Kilisesi - 0,3 km / 0,2 mi
Charles de Gaulle Köprüsü - 0,4 km / 0,2 mi
Dinant Kalesi - 0,4 km / 0,3 mi
Turizm Evi - 0,6 km / 0,3 mi
Leffe Notre Dame Manastırı - 0,9 km / 0,5 mi
Notre-Dame Kilisesi - 1 km / 0,6 mi
Les bains de Dinant - 1,2 km / 0,7 mi
La Merveilleuse Mağarası - 1,3 km / 0,8 mi
Dinant Mağarası - 1,3 km / 0,8 mi
Bayard Kayası - 2,3 km / 1,4 mi
Dinant Macera - 3,9 km / 2,4 mi
Château Bon Baron - 4,7 km / 2,9 mi
Freÿr Kalesi - 6,3 km / 3,9 mi
Ravel Hattı 150A - 8 km / 4,9 mi
Furfooz Parkı - 9,1 km / 5,6 mi

En yakın havaalanları:
Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi) - 75,7 km / 47 mi
Brüksel Havaalanı (BRU) - 98,7 km / 61,3 mi
Findel Uluslararası Havalimanı (LUX) - 148,2 km / 92,1 mi

Daha Fazla

Otopark (Tesis Harici)

map-image

Leffe Notre Dame Manastırı

0.8 km

Maison du Tourisme

0.3 km

Odalar

Giriş Tarihi Girin

Çıkış Tarihi Girin

2 Kişi

2 Yetişkin

Bu tesisin rezervasyonları, yetkili satış acentesi olan Etstur tarafından yapılmaktadır.

Fiyat ve İndirimler Hakkında

Çevre ve Konum

Çevre ve Konum

map-image

Leffe Notre Dame Manastırı 0.8 km

Maison du Tourisme 0.3 km

Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi) 39.0 km

Ulaşım

  • Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi) 39.0 km

  • Brüksel (BRU-Brussels - National Havaalanı) 76.6 km

  • Wavre (ZGV-Wavre Tren İstasyonu) 54.8 km

Çevredekiler

  • Mont Mosan 37.2 km

  • Château des Carondelet 10.1 km

  • Parc à Gibier 48.6 km

Tarihi Yerler

  • Leffe Notre Dame Manastırı 0.8 km

  • Freÿr Kalesi 4.2 km

  • Castle Veves 6.9 km

Belirtilen uzaklıklar kuş uçuşu olarak hesaplanmakta olup, gerçek mesafeler değişkenlik gösterebilir.

Tesis Bilgileri

Otopark (Tesis Harici)

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Dinant Meryem Ana Koleji Kilisesi - 0,3 km / 0,2 mi
Charles de Gaulle Köprüsü - 0,4 km / 0,2 mi
Dinant Kalesi - 0,4 km / 0,3 mi
Turizm Evi - 0,6 km / 0,3 mi
Leffe Notre Dame Manastırı - 0,9 km / 0,5 mi
Notre-Dame Kilisesi - 1 km / 0,6 mi
Les bains de Dinant - 1,2 km / 0,7 mi
La Merveilleuse Mağarası - 1,3 km / 0,8 mi
Dinant Mağarası - 1,3 km / 0,8 mi
Bayard Kayası - 2,3 km / 1,4 mi
Dinant Macera - 3,9 km / 2,4 mi
Château Bon Baron - 4,7 km / 2,9 mi
Freÿr Kalesi - 6,3 km / 3,9 mi
Ravel Hattı 150A - 8 km / 4,9 mi
Furfooz Parkı - 9,1 km / 5,6 mi

En yakın havaalanları:
Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi) - 75,7 km / 47 mi
Brüksel Havaalanı (BRU) - 98,7 km / 61,3 mi
Findel Uluslararası Havalimanı (LUX) - 148,2 km / 92,1 mi

Bu dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz internet var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Önemli Bilgiler

Önemli Bilgiler

Giriş Saati

16

Çıkış Saati

11

Profesyonel konaklama yeri sahibi/yöneticisi / Resepsiyon yok / Misafirler, özel giriş talimatlarını içeren bir e-posta alır / Asansör yok / Evcil hayvanlara izin verilmez /

Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.

Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.

Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Checkin Talimatları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele giriş sırasında, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir

Özel Durumlar
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Normal giriş saatlerinin dışında varış yapmayı planlayan misafirlere, giriş talimatları ve anahtar alma talimatları e-posta yoluyla gönderilecektir. Misafirler özel girişi kullanarak konaklama yerine girebilir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Depozito: konaklama başına 150 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


Opsiyonel Ücretler
  • Yatak çarşafları ücret karşılığında sağlanır (veya misafirler kendi yatak çarşaflarını getirebilirler)
  • Havlular ücret karşılığında sunulur (veya misafirler kendi havlularını getirebilirler)

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.


Sıkça Sorulan Sorular

Le Toit de Dinant - Esc’Appart Rue Saint Jacques 40 adresinde bulunmaktadır.

Önümüzdeki 15 gün içerisinde Le Toit de Dinant - Esc’Appart fiyatları gecelik en ucuz 12.177,76 TL’dir.

Önümüzdeki yaz döneminde (Haziran - Eylül) Le Toit de Dinant - Esc’Appart fiyatları gecelik en ucuz 12.177,76 TL’dir

Le Toit de Dinant - Esc’Appart, Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi) 'na 39.0 km uzaklıktadır.

Le Toit de Dinant - Esc’Appart,
- Otopark (Tesis Harici) gibi ücretsiz olanaklar sunmaktadır.

Le Toit de Dinant - Esc’Appart, oda içerisinde
- Mutfak
- Çalışma Masası
- Duş
- Sigara İçilmez Oda gibi olanaklar sunmaktadır.

Evet, Le Toit de Dinant - Esc’Appart tesisinde olan otopark türleri bunlardır: Otopark (Tesis Harici).

Hayır, Le Toit de Dinant - Esc’Appart evcil hayvan kabul etmemektedir.

Le Toit de Dinant - Esc’Appart check in saati 16, Le Toit de Dinant - Esc’Appart check out saati 11.

Le Toit de Dinant - Esc’Appart yakınındaki bulunan tarihi mekanlar aşağıdaki gibidir:

- Leffe Notre Dame Manastırı
- Freÿr Kalesi
- Castle Veves
- Les ruines du Chateau Fort de Montaigle
- Hastière Kültür Mirası Evi
- Chateau Ferme de Falaen
- Maredsous Manastır Kilisesi
- Musee des Bieres Belges
- Belgian Beer Museum
- Musée de la Fraise

Tesise yakın gezilecek yerler ise aşağıdaki gibidir:

- Dinant Katedrali
- Dinant Kalesi
- Grotte La Merveilleuse
- Grotte de Dinant
- Bayard Kayası
- Dinant Aventure
- Ravel Hattı 150A
- Annevoie Bahçeleri
- Bambois Gölü
- Abbaye de Floreffe
ucuzabilet.svgotelpuan.svgdidimtur.svghotelagent.svgltslogo.svgetsevent.svgetscore.svgetsplus.svgjetset.svg
appstoreplayStore
paymentImage
ets-logo

Ets Ersoy Turizm Seyahat Acentası Belge No: 2242

Fiyat ve İndirimler HakkındaÇerez Tercihleri

Copyright © 2026 Ets Ersoy Turistik Servisleri A.Ş. Tüm hakları saklıdır. Kullanım Sözleşmesi | Gizlilik Sözleşmesi | Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Sayfada gösterilen tüm otel konaklama fiyatları, aradığınız tarih aralığı için Maximum ile yapılacak tek ödemede geçerli olan başlangıç fiyatlarıdır. Tüm fiyatlar, ilgili üründe kontenjan olması durumunda geçerlidir. İndirimli fiyatlar bazı durumlarda diğer kredi kartları ile yapılacak tek ödemeler için de geçerli olabilir. Rezervasyon sırasında belirtilen tesis fiyatları, sadece TC vatandaşları için uygulanabilir. Misafirlerden birinin TC haricinde farklı bir ülke vatandaşı olması durumunda, tesis fiyat farkı talep edebilir.

Sizlere daha iyi bir kullanıcı ziyareti deneyimi sunabilmek ve hizmet kalitesini arttırmak için sitemizde çerezler kullanılmaktadır Detaylı bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Etstur’un kampanya ve fırsatlarıyla ilgili bilgilendirmeler için verdiğiniz iletişim bilgilerinde değişiklik yapmak istiyorsanız; www.etstur.com’a üye girişi yaparak ya da Etstur mobil uygulamasına üye girişi yaparak kişisel bilgiler kısmından dilediğiniz değişiklikleri kaydedebilirsiniz. Kampanyalar ile ilgili bilgilendirme almak istemiyorsanız; farklı mecralar için şu yöntemleri izleyebilirsiniz. Etstur’dan SMS almak istemiyorsanız RET ETSTUR yazıp 5650 'a gönderebilirsiniz. Etstur’dan ticari elektronik posta almak istemiyorsanız [email protected] ' a mail yoluyla talebinizi iletebilir, size ulaşan mailde alt bölümde bulunan tıklanabilir alandan verdiğiniz izni iptal edebilir ya da 4440387 ' yi arayabilirsiniz. Bilgisayarınız, cep telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla web sitesi üzerinden push bildirimlerini almamak için internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden bildirim izinlerinin kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Etstur mobil aplikasyonundan bildirim almamak için ise cihazınızdaki ayarlar bölümünden, uygulamanın bildirim ayarlarını değiştirerek bildirim alımına engel olabilirsiniz.

...Devamını Oku

appstoreplayStore
paymentImage
etbistursab

Fiyatlar için tarih giriniz.