Nakit Depozito Gerekli / Özel ev sahibi konaklama yeri / Resepsiyon yok / Asansör yok / Sadece köpek ve kediye izin verilir / Evcil hayvan kabul edilir (ücretsiz) / Rehber hayvanlara izin verilir / Rehber hayvanlar ücretten/kısıtlamalardan muaftır / Evcil hayvanlara izin verilir / This property is closed from 15 Nisan 2024 to 15 Eylül 2026 (dates subject to change).
Giriş işlemleri sırasında tesisin belirlediği miktarda depozito, misafirin kredi kartından provizyon olarak alınabilir veya nakit olarak talep edilebilir. Market, kuaför ve su sporları kullanımı gibi hizmetler dışında tesiste yapılan ekstra harcamalar (a la carte restoran, minibar, ücretli içecekler vb.) veya tesiste misafir kaynaklı oluşabilecek maddi zararlar bu depozitodan kesilir.
Misafirler, tatil süresince herhangi bir harcama yapmaz ise çıkış günü depozito bedeli iade edilir. Depozito nakit olarak alınmış ise iadesi doğrudan gerçekleştirilir. Kredi kartı veya banka kartıyla tahsil edilen depozito bedellerinin ise iade talebi tesis tarafından bankaya iletilir. İadenin, ödeme yapılan karta yansıması bankaların iade süresine göre değişiklik gösterir.
Rezervasyon yapılan bölgelerde, ilgili resmi kurumlar veya enerji/su dağıtım şirketleri tarafından uygulanan planlı altyapı çalışmaları, bakım-onarım faaliyetleri ve tasarruf tedbirleri kapsamında yaşanabilecek su, elektrik gibi hizmet kesintileri ETS’nin ve tesisin kontrolü dışındadır.
Doğal afetler, olumsuz hava koşulları ve kamu otoriteleri tarafından alınan kararlar gibi nedenlerden kaynaklanan hizmet aksamaları nedeniyle iptal, iade veya tazminat talep edilemez.
Misafirlerin seyahat öncesinde ilgili resmi kurumların duyurularını takip etmeleri önerilir.
Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.
Checkin Talimatları - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı, portatif/ilave yatak ve bebek mama sandalyesi rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
- Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: PayPal
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Misafirler bu otelde bir kedi ile bir köpeğin olduğunu göz önünde bulundurmalıdır.
Özel DurumlarBu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Depozito rezervasyon sırasında nakit olarak veya çek, banka havalesi ya da PayPal ile ödenmelidir.
Zorunlu ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Depozito, rezervasyonun yapılmasından itibaren 24 saat içinde banka havalesi ile ödenecektir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Opsiyonel Ücretler - Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 8 EUR, çocuklar için 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- İlave yatak ücreti: gecelik 30 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Bilmeniz Gerekenler
- Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 1000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
- Misafirlerin golf tee süresi için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak oda ve kahvaltı sunan otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.