Samos | 1 Gece 2 Gün | Özel Program | Feribot ile | 1 GECE

22 Haziran 2019 - 26 Ekim 2019 arası tarihlerde,

Feribot ile | Kuşadası Kalkışlı , VİZELİ

Sevdiklerinizle Paylaşın

Beğendiklerime Ekle

İlginizi çekebilecek diğer turlar

*Sınırlı kontenjan için başlangıç fiyatlarıdır.
VİZE HİZMETLERİ
ve yurt dışı turlar hakkında bilmeniz gerekenler
Bu sayfayı
arkadaşınızla da
paylaşabilirsiniz
kapat X
Samos | 1 Gece 2 Gün | Özel Program | Feribot ile | 1 GECE
BU TURU ONLINE SATIN ALIN | Kalkış tarihini seçin, uçuş planı ve müsaitliği görüntüleyin, satın alın
Kalkış tarihi tercihiniz
Genel Şartlar
Genel Şartlar tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.
    Ücrete Dâhil Olanlar
  • Kuşadası - Samos Adası arası gidiş dönüş feribot bileti. (3*Samos City Hotel'de konaklamalarını seçen misafirlerimizin varış ve dönüşleri Vathy limanından gerçekleştirilecektir. 3*Glicorisa Beach Hotel'de konaklamalarını seçen misafirlerimizin varış ve dönüşleri Pythagorion limanından gerçekleştirilecektir.)
  • Belirtilen otelde 1 gece 2 gün oda kahvaltı konaklama.
  • Liman vergileri
  • Kuşadası Liman'da karşılama. 1.gün Rehberli Samos Adası turu.Tur ardından otele transfer.
  • 3*Glicorisa Beach Hotel'de konaklamalarını seçen misafirlerimiz için dönüş günü otel-liman arası transfer hizmeti.
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
    Ücrete Dâhil Olmayanlar
  • 120 Euro vize ücreti ve hizmet bedeli (0-10 yaş arası çocuk için 90 €, 11 yaş ve üzeri çocuk için 120 € ücret ödenir)
  • 15 TL yurt dışı çıkış fonu (Seyahat tarihinden önce bankalara ödeme yapılması tavsiye edilir.)
  • Pasaportunda Kıbrıs (K.K.T.C) kaşesi olanlar Yunanistan’a giriş yapamaz.
  • Öğle ve Akşam yemekleri
  • Kişisel Harcamalar
  • Etsassistance (Kişibaşı 1000 €'ya kadar olan paketturlarda 20 €/kişi başı / Kişibaşı 3000 €'ya kadar olan paketturlarda 40 €/kişi başı)
Tur Lideri
Tur lideri bulunmaktadır.
Vize
T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır.

*Etstur misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı konumunda olup herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme veya ret verme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Etstur`un hiçbir sorumluluğu yoktur. Etstur sadece aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Etstur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Misafirlerimiz bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.

*Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden veya www.vizedunyasi.com’dan temin edebileceğiniz “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.

*Gidilecek tur bakımından mevcut vizesi olan ya da Etstur aracılığı ile herhangi bir vize başvurusu yapmayacak olan misafirlerimizin pasaportlarının da seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir.

*Gümrük geçişlerinde/sınır kapılarında, pasaportunuza giriş-çıkış kaşesi basılabilmesi için, pasaportunuzda en az 2 sayfalık boş alan olması gerekmektedir. *Vize alınmış olması/yeşil pasaport gibi vize gerektirmeyen özel nitelikli pasaporta sahip olunması, ülkeye giriş/ülkeden çıkış yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama/çıkarmama yetkisi vardır, bu durumdan Etstur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

*Türk vatandaşı olmayan ya da çifte vatandaşlığı olup da diğer ülke pasaportunu kullanarak tura katılacak olan misafirlerimizin; seyahat edilecek ülkenin, kullanacakları pasaporta uyguladığı vize prosedürünü ilgili konsolosluklara bizzat danışmaları gerekmektedir, aksi halde doğacak sonuçlardan Etstur sorumlu olmayacaktır. *Vize başvuruları, tur hareketinden 3 ay öncesinden itibaren yapılabilmektedir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve konsolosluklarda oluşabilecek dönemsel yoğunluklardan ve/veya uygulama farklılıklarından etkilenmemek adına, tur kalkış tarihine 3 aylık süre kalmasından itibaren, vize başvurunuzu bir an önce tamamlanması tavsiye olunur. *T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den hava yolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilirler. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. *Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

Uyarı; İptal edilmiş pasaportlardaki geçerli Schengen vizeleri ile seyahat edilememektedir. *18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz
Tur programını yazdır
Tur programını yazdır
Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. X